China Bad bom geschenk sets fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Molly

Telefoonnummer : +8618138758285

WhatsApp : +8618138758285

Free call
lopende band

    Wij kunnen onze partners van een reeks diensten zoals onderzoek en ontwikkeling, ontwerp en productie van schoonheid en de producten van de het kappenpersoonlijke verzorging voorzien. Momenteel, binnen onze maandelijkse capaciteit van 1000,000pcs en geproduceerd in onze 4.000 vierkante meters fabriek die 2 onafhankelijke laboratoria, 2 R&D-centrum, 12 productielijnen met rond 300 werknemers bevatten.

 

    Ons teambeheer heeft de directeur van merkverrichting van de top 500 vermelde bedrijven in de wereld. Had hebben opgeleid verscheidene belangrijke de uitvoerondernemingen in de verschillende industrieën en gehad onze eigen unieke meningen bij teambeheer, collectieve cultuur, merk marketing en de ondernemingsontwikkeling. Er zijn technische directeuren en R&D-ingenieurs van vermelde bedrijven, die producten kunnen ontwikkelen geschikt voor de markt volgens klantenbehoeften, en constant hen verbeteren en verbeteren. Ons doel is klanten te helpen en op te leiden de belangrijke ondernemingen in de schoonheidsindustrie te worden!

OEM / ODM

    Zolang de klant het model verstrekt, kunnen wij de formule volgens de steekproef verbeteren, en u kunt ons de vraag naar onze productie ook vertellen.

 

    Wij hebben partners van over de hele wereld gekomen bezoek onze fabriek elk jaar. En wij verstrekken altijd professionele productoplossingen volgens de behoeften aan verschillende klanten. Wij zullen nieuwe producten en betere formules in de toekomst blijven ontwikkelen, enkel zoals wij nu.

R & D

    Onze rijke ervaring combineerde met onze uitstekende klantenservice, georiënteerde kwaliteit en de formuleringsdeskundigheid, omdat wij die kennen wordt getaxeerd door belangrijke detailhandelaars wereldwijd.
Weddells is een innovatief en ondernemend bedrijf met sterke R&D-mogelijkheden. Onze sterke R&D-mogelijkheden verstrekken ons de rand over edelen evenals met onze deskundigheid inzake de persoonlijke verzorging en Biotech-de industrieën laten ons toe om op-tendensportefeuille van formulering maar toch capaciteit te verstrekken om formulering voor onze klant-specifieke behoeften aan te passen.

 

    10 R&D-het personeel, veroorzaakt persoonlijke verzorging hoofdzakelijk dagelijkse noodzaak zoals met de hand gemaakte zeep, badbommen, badzout, badkostuums, shampoo, veredelingsmiddel, lichaamslotion enz. ons voordeel is dat OEM en ODM volgens de behoeften van de klant kunnen worden uitgevoerd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in