China Bad bom geschenk sets fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Molly

Telefoonnummer : +8618138758285

WhatsApp : +8618138758285

Free call
Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd

Het vertrouwen maakt alles Eenvoudiger

  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: WEDDELLS Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 6,500,000-12,000,000 Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

WEDDELLS, en zijn volledige fabriek is een belangrijke persoonlijke verzorgingonderneming in Guangzhou, China, dat in 2005 heeft gevestigd.

 

Wij zijn geëngageerd aan het worden een een een een OEM/ODM, een gediversifieerd, professioneel en technisch het bedrijf van het persoonlijke verzorgingmerk het integreren ontwerp, onderzoek, ontwikkeling en productie in de industrie. Wij kunnen niet alleen aan uw vereisten voldoen maar ook uw merkafbeelding verbeteren door de meest innovatieve, industriële en beter-ervaren producten van WEDDELLS te verstrekken.

 

Geschiedenis

Achter de naam, „Weddells“, van het vierde van de wereld - grootste oceaan - Weddell-Overzees, die nooit is veroverd en door mensen in de geschiedenis voordien onderzocht. Wij streven de bekende leider in de industrie te worden ernaar en dit is wat de echte betekenis achter de scène. De deugd spreidt, uit als het overzees, keuren wij alle talenten met een inclusieve houding goed! Wij geloven één dag, kunnen onze producten tot over de hele wereld rond elke hoek worden uitgebreid.

 

Wij hebben altijd betekend en in onze cultuur - „wegens zo eenvoudig vertrouwen geloofd!“ Evenals volharden wij altijd eerst in klant en blijven eenvoudig en zuiver!

 
Dienst

Wij kunnen u de gebeëindigde verpakking & pre-sale steekproevendiensten aanbieden. Gevend u de nieuwste neigende voorspelling met de hoge snelheidslevering door veelvoudige opties. Wij zijn niet alleen geëngageerd aan het ontwikkelen van uitzonderlijke middelen maar ook het begeleiden van u tijdens elke stap van het proces. Wij hebben het sterke QA en QC team voor de strenge kwaliteitscontrole in elke productiestadia. Beginnend van pakket-vult aan gebeëindigde productie samen met ons hoog levertijdbeheer, brengen wij een brede diversiteit van oplossingen aan onze klanten. U zult efficiënte en specifieke steun ontvangen die voor het vestigen van een succesvolle merklijn essentieel is.

 

De markt tegenwoordig, binnen de eisen snelheid en de flexibiliteit, zorgen wij ervoor dat het product u krijgt uniek is, duurzaam, vertrouwend aangezien het uw eigen waarden vertegenwoordigt. Dit zijn enkel een paar voordelen om WEDDELLS als uw OEM partner te krijgen. Vernieuw samen en onderzoek mogelijkheden.

Ons Team

Ons teambeheer heeft de directeur van merkverrichting van de top 500 vermelde bedrijven in de wereld die aan opleidde verscheidene belangrijke de uitvoerondernemingen in de verschillende industrieën en heeft onze eigen unieke meningen bij teambeheer, collectieve cultuur, merk marketing en de ondernemingsontwikkeling gebruikte. Er zijn technische directeuren en R&D-ingenieurs van vermelde bedrijven, die producten kunnen ontwikkelen geschikt voor de markt volgens klantenbehoeften, en constant hen verbeteren en verbeteren. Ons doel is klanten te helpen en op te leiden de belangrijke ondernemingen in de schoonheidsindustrie te worden! 

     

  China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

  China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1   China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

Brand Story

 

RECHTS-MARKT & WEDDELLS       

 

Rechts-markt is International Ltd., dat als rechts-Markt handel drijft een hypermarket ketting in Taiwan, die in 1996 wordt opgericht. Zijn hoofdkwartier is in Neihu-District, Taipeh. Het bedrijf opende zijn 401ste opslag in 2019, maakten de rechts-Markt en Auchan een gemeenschappelijke onderneming, Zonkunst Retail Group Ltd. Wij begonnen onze eerste samenwerking bij jaar van 2009. Wegens ons professioneel team en wederzijds vertrouwen, evenals voorziend rechts-markt van de beste kwaliteit, kiezen zij de samenwerking op lange termijn met ons. Over jaren, heeft onze producten in rechts-markt altijd producten populair-verkocht, en hen ook opgebouwd een vertrouwd op merk in China geholpen.

 

China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 NOL & WEDDELLS 

 

Het werken met NOL is meer over de groei dan samenwerking. Een bijna jaar lang fatory inspectie en een half jaar van product het testen en algemene transformatie voor onze fabriek, niet alleen om de samenwerking op lange termijn met de klant maar ook een verbetering voor onze fabriek te bereiken. NOL is een goed-konwn-putsupermarkt in Japan, die in 1991 wordt gevestigd dat aan het verkopen van hoogte - kwaliteitsproducten wijdde. Alvorens zij ons vonden, hadden zij oud voor het selecteren van de fabriek die hun normen kan bereiken. Japan heeft de eigenlijke strenge eisen op de kwaliteit van producten, van ingrediënten aan verpakking, die het voor ons mogelijk maakt om de producten van uitstekende kwaliteit aan elke klant in het heden aan te bieden. Daarom heeft onze houding de samenwerking op lange termijn maar vertrouwen van hen niet alleen verdienen. „Wegens zo eenvoudig vertrouwen.“

Routine-inspectie elke trimester tijdens productie van de onze klant. Vóór verzending, zal de klant een professioneel team hebben aan onze fabriek komen strikte productinspectie leiden. Het inspectieproces vereist dat de producten worden geleverd aan het inspectieagentschap. Zodra de producten hebben overgegaan, kunnen wij de verzending dan schikken.

Onze fabriek verbetert zich constant om aan de behoeften van diverse klanten te voldoen.

 

China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

O.C.E. & WEDDELLS 

 

Om het beter leven te creëren!

O.C.E zoals die voorwerpen, kleding en ervaringen genoemd wordt, betekent ook „Originele Kleurenuitgave“. Opgericht in 2014, China. Het is een merk op Noordse Esthetica & Levensstijl wordt gebaseerd die.

De de vriendschappelijke eenvoud, aard, eco en het comfort zijn het kernpunt van het ontwerp van OCE,

Zij zijn committted aan het voorzien van de klanten van een comfortabele Noordse levensstijl en eerst altijd het zetten van klanten. Zelfde zoals onze fabriek, wij ook geëngageerd aan het verstrekken van de beste kwaliteitsproducten in ononderbroken inspanningen voor onze klanten. En dat maakt deel uit van de reden wij samenwerken aangezien zij hebben opgericht. En met de groei van O.C.E, zal er meer dan 1000 opslag in China in de volgende paarjaren zijn en wij houden van te zien dat onze producten met onze klanten ook groeien.

 

China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

BB & WEDDELLS

 

Één van het grootste Jewlery-bad bombardeert bedrijf in de V.S. Alvorens met BB coorperating, hadden zij reeds met sommige leveranciers samengewerkt, maar beëindigen zij jammer genoeg havind omhoog wat slechte ervaring met hun vorige leverancier. Hun vorige partener, om meer winsten van hen te verdienen, bedroog hun vertrouwen door de steekproeven van uitstekende kwaliteit van andere fabrieken te gebruiken, maar aan wat zij leden was het verlies van 4 FCL. Toen zij de goederen receved, revceived alle badbommen die zij waren volledig verschillend van de steekproeven hebben gehad en de reactie had reeds niet gekund.

 

Na dit zware verlies, vond BB onze fabriek, omdat sommige slechte ervaringen hen zeer waakzaam maakten. Nochtans, wisten zij niet dat vele klanten die door andere leveranciers later werden bedrogen aan onze fabriek kwamen. Zo kunnen wij hen werkelijk goed begrijpen. Nadat de weinig tijdensteekproef en de fabrieksinspectie bevestigen, besliste BB met ons samen te werken, en nu hebben wij de samenwerking van meer dan één jaar gehad. Dit is ook een zeer voldoend ding voor ons, wij appriciate het vertrouwen van de klanten, en wegens het vertrouwen van klanten, kunnen wij beter doen…

 

China Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

Team Work

Vóór het Chinese Nieuwjaar, heeft ons verkoopteam met inbegrip van onze CEO bij de productielijn zich net aangesloten om ervoor te zorgen dat onze klanten ontvangen hun goederen op tijd juist door drie nachten in rij zullen zijn. Wij zullen nooit verraad op onze klanten omdat zij op ons gelieve vertrouwen, maar aardig aan ons lol…. te zijn

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in